#365 fijne jaarwisseling en een happy 2015!

De laatste lepeltjes-dag. Dat is toch wat vreemd…Vandaag is het Oudjaarsdag, terugkijk- en vooruit-kijk-dag.

Het was een feestje gisteren: het afscheid van T.Lepel en alle lieve reacties die ik kreeg op mijn project. Nogmaals: iedereen heel hartelijk dank. 2014 was een leuk jaar met de lepeltjesfanclub erbij. Het was al een bijzonder jaar omdat mijn eerste boekje werd uitgegeven. Mijn tweede boekje zal in 2015 worden uitgegeven, met de 365 lepeltjes dus. Dat wordt nog een hele klus. En leuk nieuw project. Daarnaast zoek ik een nieuw ‪#‎365dagenproject‬ Maar ik houd even een weekje omschakel-denk- pauze.
Voor vandaag: heel fijne jaarwisseling en voor morgen: kleurrijk knallend begin van een happy 2015!

365a
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.