365 dagen nestelen: week #1

De eerste (korte) week van januari zit er al op. Zoals bij de meeste mensen stond die bij ons in het teken van feesten.

Hier een overzicht:

InstagramCapture 9af52f6e-b623-4b92-b022-64e330365962

#1 Happy 2015

De eerste foto van het nieuwe jaar was een groepsselfie. We lagen met z’n allen op de grond in onze veranda en iemand trok onze spiegelbeelden in het dakraam. Zoals je ziet, hadden we een zotte bende op bezoek waar een fijne avond mee beleefden!

InstagramCapture 80acf6ae-888b-4014-bc13-3823268fd706

#2 Full house part II

Voor de tweede maal veel volk aan onze tafel. Deze keer mijn familie om dubbel feest te vieren: mijn verjaardag en nieuwjaar. De maagjes werden goed gevuld en het werd weer een gezellige avond!

InstagramCapture 3652894b-c9a0-4840-9d2a-c81644ff3979

#3 Cosy time

Vandaag stonden er weer twee familiefeesten op het programma. Heel de dag tafelen en zorgen dat de twee dochters het niet te bont maken… Bij die oudste is dat allemaal geen probleem, die speelt een beetje in een hoekje, kleurt wat aan tafel of maakt een puzzel. Maar onze jongste spruit is een ander verhaal… Die maakt er een sport van om te ontsnappen en ergens een keuken binnen te hollen. Als het ons dan eindelijk gelukt is om haar in de eetstoel te krijgen, trekt ze haar knieën omhoog om vervolgens er weer zelf uit te kruipen. Echt gezellig rustig tafelen is er dus niet bijgeweest. Dan kan je wel geloven hoe blij ik was dat ik ’s avonds mijn panty’s kon ruilen voor deze cosy sloefjes en languit in mijn zetel kon ploffen! Een likeurtje en wat nougattaart maakten mijn geluk compleet!

InstagramCapture 69ad47d4-245f-461e-936d-43fda37572cb

#4 Zondagochtend

Zondagochtend worden er hier steevast eitjes gebakken. Een traditie die bij Tom zijn kant al enkele generaties meegaat en die wij graag in ere houden! Lola vindt het super om papa te helpen met deze klus en ze wordt er steeds vaardiger in! Nog even geduld en ze brengt ons ontbijt op bed
Zoals jullie zien, heb ik mijn principes (lees: Studio100) opzij moeten zetten. In ruil hiervoor krijg ik wel een dochter die elke dag goedgezind opstaat omdat ze weer ‘Mega Mindy’ mag zijn! Wat dat morgen zal geven, als ze weer ‘Lola’ moet zijn voor school, dat valt nog bang af te wachten…
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.