Blikken op het water # Dag 356

Haha de dag begon goed, we kregen een telefoontje dat we rond tienen konden gaan lossen, het andere goede nieuws was dat we toch nog mogen laden in Utrecht, ons reisje was nog niet vergeven noch opgedroogd! Er is geregeld dat de kraan ons zelfs vrijdag nog kan laden. En zo kwam alles dus toch nog goed, vanavond zijn we Utrecht om morgen te kunnen laden. We hebben gelost van half elf tot twee uur waarna we zijn vertrokken. Doordat we een boel sluizen voor de kiezen kregen .. Lith, derde schutting aan St. Andries, sluis Tiel en sluis Wijk werd het vanavond wel wat later dan gewenst. In het laatste licht van vandaag zijn we naar Utrecht gevaren waar we in het avondlicht hebben vastgemaakt. Morgen laden, boodschappen halen en thuis knuffelen en dan zaterdag weer onderweg naar Rudow!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.