Blikken op het water # Dag 357

Vrijdag geladen in Utrecht en zo kwam voor ons alles op z’n pootjes  terecht .. ons reisje, thuis zijn en de boodschappen. Alweer boodschappen euhm dat heeft te maken met het aangenaam verpozen in Oss en met de boodschappen voor de lange trek! Er was naast het laden en boodschappen doen gelukkig nog tijd om eventjes thuis langs te gaan, na een knuffel voor drie weken is het weer tijd om terug naar boord te gaan. Deze avond mochten we ons verblijden met ons hele gezinnetje en kleinkids aan boord.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.