Blikken op het water # Dag 358

Vandaag was de planning van Utrecht naar de sluis van Friedrichsfeld en dat is gelukt met een klein beetje oponthoud aan het bunkerstation en de sluis waar we de tweede schutting hadden maar op tijd genoeg om nog net voor de stremming van Friedrichsfeld (waar we niets van wisten) binnen de sluis te zijn. Door alle beslommeringen van gisteren vergeten te vertellen dat ons roerwerk en stuurwerk (zo goed als) perfect op elkaar zijn afgesteld zo perfect dat we bij het bunkerstation (omdat we toch moesten wachten) voor ons plezier even twee rondjes hebben gedraaid iets wat we voorheen wel uit ons hoofd lieten om voor ons plezier te doen! Onze loods die we door de reparatie periode al een tijdje niet hadden gezien ging weer gezellig mee, het stukje op de Rijn wordt zo opgeleukt en is zodoende eigenlijk best snel gedaan. Morgen weer een nieuwe dag met hopelijk net zulk mooi weer als vandaag liefst wel een beetje minder wind als ik het mag vragen!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.