Blikken op het water # Dag 359

Vandaag was het de dag van het zes sluizen traject waarvan we gisteravond de eerste al hebben gedaan. De vijf sluizen liepen heel erg goed en we stonden met de middag al op het DEK omdat het WDK zo snel ging was er ook de gelegenheid om voorbij Münster te komen. In Münster moet er een brug weggehaald worden maar omdat we enige ervaring hebben met bruggen zijn we blij er voorbij te zijn inplaats van ervoor te komen liggen. De dag begon met wat mist maar de zon maakte er later een perfecte dag van. We lagen voor acht uur al vast waarna onze vrije avond kon beginnen. Na ons loopje met de hond langs het kanaal waarbij ons kleintje de afstand wel vier keer meer loopt dan wij konden we ons op de bank vervoegen voor SYTYCD.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.