Blikken op het water # Dag 360

We zijn weer een stukje verder gekomen vandaag we zijn gevaren van Het vliegveld bij Ladbergen naar Sachsenhagen. We hebben daarmee netjes onze kilometers gemaakt (ongeveer 140 in 14 uurtjes) met een kleine tussenstop in Berenbusch om een hydroliekventiel van het roerwerk te vervangen omdat die lekte. Het is tot nu toe rustig op het kanaal en degenen die we tegenkomen zijn al bevracht dit maakt dat er misschien best wel het een en ander aan werk te doen is. Hier zijn we vandaag dus ook mee aan de gang gegaan want ook de terugreis moet weer geregeld worden maar we hebben het nog niet, morgen weer een nieuwe dag voor de onderhandelingen. Na deze prachtig mooie zonnige dag mogen we nu genieten van een vrije avond.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.