Blikken op het water # Dag 361

Vanmorgen zijn we gewekt door de vogeltjes die enorm lawaai kunnen maken in de stilte van de ochtend. We hebben natuurlijk ook genoeg houtjes bij ons om vele nestjes te bouwen, overdag zien we ze soms af en aan vliegen. De natuur met het jonge groen aan de bomen en bloesem maken het varen momenteel erg mooi. We zijn een eind gekomen vandaag we zijn van Sachsenhagen helemaal naar Calvörde gevaren, het was daardoor ook een ietiepietie later dan acht uur maar morgen mogen we uitslapen vanwege de regelungsstrecke. Morgen zullen we nog niet in Rudow aankomen maar we zijn er dan wel kort in de buurt misschien zijn we eerder aan de beurt waardoor ons vrije weekend langer wordt. Onze terugreis is namelijk ook in de pocket we gaan in Eberswalde laden voor Dorsten dus hebben we weekend in Eberswalde.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.