Blikken op het water # Dag 362

Ach en wee op het water! Ik was gisteren misschien iets te enthousiast over een mogelijk vrij weekend maar moet dat dan direct ingedamd worden? Er was vanmorgen ook geen zonnetje en er waren geen vogeltjes om ons te begroeten, deze morgen wel wolken, kou, regen en een kapotte sluis! Hoe erg kan het zijn, ze hebben een dubbelsluis aan Hohenwarhte maar zoals bijna niet anders dan anders hebben ze er maar één in gebruik. Gelukkig troffen we de sluis niet zo heel slecht, we hadden geen schutting voor maar als je in de sluis zit en je doet er twee uur over om beneden te komen is het geen echt gelukje! Het enige gelukje was dat de zo weer ging schijnen. Aan de volgende sluis Zerben een schutting voor en zo vervlogen onze vaar uurtjes die in vrije uurtjes omgezet hadden kunnen worden. Einde van de klaagzang we zijn naar Brandenburg gevaren en gaan morgen weer verder!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.