Blikken op het water # Dag 363

Het zonnetje werd vanmorgen al snel wakker nadat wij vertrokken waren van Brandenburg, het werd dan ook een zonnige dag en omdat de zon in het oosten opkomt ook recht in onze giechel! Een kort vaartje vandaag want we waren er al om twee uur, helaas lag er een bak te lossen en er was iets in de silo kapot waardoor het voor ons avond werd eer wij konden beginnen met lossen daarvoor moesten we wel eerst nog even de bak verhalen want er was geen boot. Ze hebben gelost tot half tien morgen komen we leeg. Deze avond een loopje met de hond gemaakt in het park met ‘de muur’ blijft bijzonder en memorabel, onderweg stonden we ineens ineens oog in oog met een hertje wat een klein stukje natuur je zoal kan bieden op de vroege avond!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.