Blikken op het water # Dag 364

Waar ze gisteravond aan waren begonnen hebben ze vanmorgen afgemaakt. Het ging niet zo snel als we hadden verwacht maar om half elf lag onze lading houtsnippers dan toch aan de wal. Omdat er niet meer gelost werd en boot met bak houtsnippers later op de dag werden verwacht konden we blijven liggen. Terwijl Capi voor het inwendige schip zorgde kon de schrijfster van dit stukje boodschapjes halen voor de inwendige mens. Om drie uur moesten we dan toch verkassen omdat de boot er was voor ons eigenlijk net iets te vroeg we waren bijna klaar. We hebben ons scheepje dus omgekeerd en hebben m voor de finishing touch nog even vastgemaakt zodat we om vijf uur op weg konden gaan richting Eberswalde. Nee we gaan daar vandaag niet meer komen maar morgen wel, deze avond overnachten we aan de Nathanbrücke. Dit was de laatste reis voor de virtuele mee-vaarders morgen is de laatste schrijf/blog dag.

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.