Dag 353/365 Snoeien in vogelvorm

Nou loop ik wel eens te mopperen op overdreven vormsnoei hè… maar soms zie ik voorbeelden die toch wel héél leuk zijn, zoals op deze foto. Geweldig vind ik ‘m… Hij zit er zo relaxed bij! Zou dat spontaan zijn ontstaan? Dat iemand die vorm er in ziet en die uitwerkt? Zoals je vaak hoort dat beeldhouwers doen met een steen? Of zou het zorgvuldig in stappen zijn aangelegd en gepland?

Tip:
Hoe dan ook… je kunt dit voorbeeld natuurlijk zelf namaken. Door groenblijvende bolvormige struikjes op de juiste manier aan te planten en in vorm te snoeien. Van bamboe en ijzerdraad maak je de pootjes en de wimpers en de snavel is waarschijnlijk van een bestaande plastic pop gehaald.
Gebruik je fantasie en creëer!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.