Dag 354/365 Groene vingers!

Vandaag was ik bijna mijn blog vergeten… Hoe dat kwam? Ik ben druk aan het schilderen geweest! De zoldermuren waren aan een opknapbeurt toe en een ervan is nu olijfjesgroen geworden. Net als mijn vingers… Zie foto. Heb ik eindelijk – bijna aan het einde van dit 365dagen-project – echt groene vingers! 🙂

Tip:
Ook in huis werken natuurlijke materialen en natuurlijke kleuren goed op mijn humeur. Houten vloeren, jute stoffen, olijfjesgroen op de muren… voor mij werkt dat op een bepaalde manier relaxend. Net als een mooie wandeling buiten in de natuur je een goed gevoel kan geven, kun je die stemming ook naar binnen halen! Mooie kamerplanten vullen dat natuurlijk prima aan.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.