Gelukkig Nieuwjaar, 207/365, Mariska

Het is donderdagochtend, de laatste van het jaar 2015. Ik sla de krant open en word verwelkomt met teksten als ‘West-Brabant verslaat Amsterdam als moordregio’, ‘Pak de doodrijder aan’, ‘zes gewonden en dode na dollemansrit’ en ‘oogartsen zijn klaar voor de nacht’.

Positief

Ik laat de negatieve gedachte direct varen, want ik heb afgelopen jaar meer dan gebruikelijk stil gestaan bij alle onmacht, agressie en verslagen idioterie in de wereld. En dat was nodig, want wat is er een hoop gebeurd in het afgelopen jaar. Naast de minder leuke dingen, zijn er nl ontzettend veel leuke dingen de revue gepasseerd. Daarnaast zijn we gezond, hebben we elkaar en een geweldig leven. Laten we daar aan blijven denken.

 

Oudjaarsavond

Voor de laatste keer van dit jaar naar de supermarkt geweest om toch nog wat extra lekkere hapjes in te slaan. Stel je voor dat je tekort hebt! Vanavond vieren we het einde van dit jaar en luiden een nieuw jaar in. Samen met het gezin en goede vrienden. Een huis vol gezelligheid, we gaan plezier maken, oliebollen eten, champagne drinken en vuurwerk afsteken. Even gaan we voorbij aan alledag en proosten op leven en al het nieuwe dat ons nog te wachten staat.

 

Ik wens daarom iedereen een heerlijke uiteinde en een geweldig 2016.

 

Gelukkig Nieuwjaar!!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.