Espiratie

Op 2 decemer 2012 starte ik mijn 365 blog Espiratie. 1 december 2013 stond de teller op 365!

Maar het werkt zo verslavend dat het blog nog elke dag geschreven wordt en we zitten nu alweer op 7 januari 2016. Ja dan ben je redelijk verslaafd. Maar ik niet alleen ook de lezers. Van de week werden mijn Lief en ik ondernemers van het jaar en had ik dus nog geen blogs geschreven (ja voor Espiratie behaalde ook ganzert.nl en villa viervoeters hun 365 dagen vol verhalen en gaan ook maar door en door). Kreeg ik al verontruste appjes, mailtjes en zelfs een belletje of er niks aan de hand was *lol*

Het bloggen heeft me espiratie gegeven om een boek te gaan schrijven. Deze gaat over het blog villa viervoeters en over het leven met mijn engelse buldogen. Dit jaar gaat het boek uitgegeven worden en dar word ik zo enorm *heppie* van.

Het bloggen brengt naast het blogplezier bijzondere vriendschappen, contacten en ook veel inspiratie.

Ik ben de Flow waar ik in 2011 las over 365 dagen projecten nog steeds heel erg dankbaar. En ook Sanne en nu Mirjam voor het bij elkaar brengen voor zoveel mooie projecten.

Liefs Esther
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.