GROENER #357

GROENER 357

Het is dat ik al zoveel bijbels heb! Anders dan zou ik deze GROENE bijbel vast en zeker wel willen hebben. In mijn GROENE kader van consuminderen heb ik hem echt niet nodig. Ik kan zelf ook wel in de bijbel de GROENE teksten GROEN maken. Dat deed ik ook wel in de afgelopen jaren en ik heb ook wel GROENE bijbelteksten met jullie gedeeld. Dat is natuurlijk nog wel wat anders dan teksten die over de natuur en duurzaamheid gaan, zoals ze in de GROENE bijbel GROEN gemarkeerd worden. Leuk dat het papier van deze bijbel gemaakt is van allerlei niet meer gebruikte bijbels. Dus als ik eens toe ben aan een nieuwe………….. Voor de lol ben ik eens even gaan tellen, ik kom tot 20 en dan heb ik alle kinderbijbels nog niet eens meegeteld. Er zijn bij ons ook wel bijbels de deur uitgegaan, die niet meer gebruikt werden of versleten waren. Tegenwoordig gebruik ik die bijbels als scheurbijbel om te gebruiken in eigen schilderijen of op workshops. Ik ben deze week nog aardig aan het scheuren geweest voor het werk waarmee ik nu bezig ben.

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.