GROENER #358

Afval scheiden. Een hot item natuurlijk in mijn GROENE leven. RTLnieuws heeft een test om te zien of je weet in welke afvalbak welk afval moet. Ik deed de test, 11 vragen en ik had er 7 goed. I.p.v. Blij te zijn met de 7 goede antwoorden vind ik het toch een beetje beschamend dat ik er 4 niet wist en dus zo een leeg verfblik, of een gebroken theeglas, m’n piepschuim of m’n videoband in de verkeerde bak zou stoppen. Maar goed, hier heb ik weer van geleerd dus en voor de zekerheid kan ik altijd op de afvalscheidingswijzer van milieucentraal kijken of hun app op m’n (nieuwe – niet GROENE – grote) telefoon zetten, om makkelijk even te kunnen checken.

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.