GROENER #359

GROENER #359

Ik maak er maar even een extra GROENER van. Dat mag wel vandaag, want gisteren was het de dag van het GROENE washandje!

Een GROENE reclame van een GROEN bedrijf, van zoonlief (1 van de 5)! Buitengewoon Buiten! Een mooie GROENE naam voor een bedrijf met GROENE buitenactiviteiten…..want bij ons is het water in het Apeldoorns echt niet blauw, maar GROEN. Zoonlief verhuurt kano’s om lekker mee op het water te zwerven en zo af en toe heeft hij leuke arrangementen. Zoals deze: Een bed en breakfast overnachting + kanotocht. De B&B ligt mooi in het GROEN en voert ook een GROEN bordje als reclame, dus een mooie GROENE combi voor de liefhebber.

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.