GROENER #360

Dat is raar. Ben ik met het eind in zicht toch een paar blogs kwijt!! Bij deze dus nog nr. 360.

 

Je ziet ze overal! Letters, woorden, zinnen. Houten borden vol met mooie quotes. Of gewoon een losse letter aan de muur. Of love, home, noem het maar op.

Nou houd ik heel veel van letters. Ik ben wel een lettervreter, ik lees heel wat af. Ondertussen schrijf ik m’n vingers GROEN. Maar letters voor m’n raam, of aan m’n muur of aan de schutting van de tuin. Nee, dat zal je bij mij niet zo gauw vinden.

Nu kwam ik toch iets grappig GROENS tegen. Niet dat ik het ga proberen, maar misschien vindt iemand van jullie het wel leuk. Mos graffity. Je mengt gewoon wat joghurt met suiker en water (bier kan ook, maar dat vind je misschien wel jammer) met wat mos, lekker smeren en dat een portie geduld en klaar is het. GROENE tuindeco. Ik vind hem echt leuk. Wie weet doe ik het stiekem toch een keertje.

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.