GROENER #361

En hier is nr. 361 nog!

 

Zo, dat was een heerlijke GROENE middag! Eerst een rit van dik 3 kwartier heen en late weer terug op de fiets. Dan een paar uur vertoeven bij onze kids op een prachtige GROENE plek. Heerlijk tot rust komen. Echt een plek om in je eentje te zitten. Manlief zou er het liefst een hengeltje uitwerpen en ik, wat zou ik willen. Ik ben niet zo’n stilzitter, maar hier……..ik denk dat ik hier best een poosje stil kan zijn, gewoon lekker zitten, kijken, genieten, mijmeren, lummelen, niksen. Volgens mij is dat ook GROEN doen! Gefeliciteerd lieve kids, met dit prachtige plekje en geniet ervan!!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.