GROENER #362

Ik schreef er al over deze week. Over teksten uit de bijbel die ik GROEN gemarkeerd heb, omdat ze over GROEN gaan. Zoals die uit Psalm 92, waar staat dat ik in mijn grijsheid nog fris en GROEN zal zijn. Daar word ik nou blij van, van zo’n tekst. Ik ben benieuwd of die in de GROENE bijbel ook GROEN gemaakt is. Ik heb het gedaan in de Bijbel in Gewone Taal. Moederteksten vind ik ook heel mooi. Die markeer ik in het rood. God als Vader is wel bekend, die vind ik ook heel mooi, maar van MoederGod teksten word ik helemaal warm. En heel verrassend kwam ik de tekst uit Jesaja 46:4 in de BiGT tegen, anders dan anders. Een MoederGod tekst. Met die preek kan ik het vandaag en de komende week weer doen! Fijne, warme zondag nog!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.