GROENER #365

Het is zover………365dagen + 2,5 maand later!

M’n laatste GROENER schrijfsel……..een afscheid met een cadeautje, zoals ik beloofd heb. Niet voor lang want ik meld me wel weer als ik iets GROENST te melden heb. Maar eerst ga ik een poosje vakantie houden.

Een onderdeel van GROENER wat steeds weer terugkwam, was het D.I.Y. Haken, breien, naaien, upcyclen, recykleren, schilderen, tekenen, knutselen, koken, bakken, iets nieuws uitproberen…. Creatief zijn is zo’n onderdeel van mijn leven, het valt er niet uit weg te denken. Nu besef ik heel goed dat niet ieder mens zichzelf creatief vindt. Toch geloof ik dat iedereen iets creatiefs in zich heeft, want we zijn als mensen gemaakt door de grote Creator, de scheppper God en hij heeft de mens bedoeld om op hem te lijken….dussss!!

Creatief zijn hoeft heus niet altijd met naald en draad, een kwast of een pen. Je hebt ook hele creatieve denkers, creatieve organisatoren, mensen die creatief gastvrij zijn, bemoedigende woorden kunnen spreken. Mooi om zo eens naar de mensen om je heen te kijken. Je hoeft niet artistiek te zijn om creatief te zijn.

En nu het cadeautje……

Voor de artistieke creatievelingen heb ik een patroon voor een GROENte-fruitnetje van DoeMijMaarUiensoep, maar dan niet gehaakt, gebreid of genaaid!

 

En voor alle creatieve denkers, voelers en anders creatiefvaardig die geen zin hebben om te knutselen:

Het is GROEN en het zit op een hekje…….

Het is GROEN en het is moe……….

De antwoorden kan je hier controleren

 

En dan nog een allerlaatste: Het is GROEN en het is vrolijk…………..ikke!

Tot GROENST!

Liefs,

Mathilda
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.