GROENER #365+

Kan ik nog geen afscheid nemen, omdat ik weer even terug kom??

Jawel hoor, maar op de avond van mijn dag 365 krijg ik een berichtje van DMMU, dat het netje wat problemen veroorzaakt als je er fruit in vervoert met steeltjes. Appels en peren, boontjes enz. dus.  Daarom heeft ze het patroon van haar site afgehaald.

Jammer, denk je dat je een leuk cadeautje hebt. Maar ik heb nog wel wat anders. ‘ k Heb het nog niet uitgeprobeerd, maar ga het zeker maken.

Een antmuggenolie! Ze weten mij altijd wel te vinden, de muggen! ‘ t Is dat ik wat dover begin te worden, dus van het gezoem heb ik niet zo’n last meer, maar dan zit ik ’s morgens, heel onverwachtds, wel onder de bulten.

Ik zet de ingredienten vandaag op m’n boodschappenlijstje!

Dag, dag!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.