Mijn project

 

 

 

 

 

 

Ik zit in ontwikelingsfase, ja ik denk dat dat de juiste bewording is. Andere woorden kan ik er op dit moment niet aan geven. Gister heb ik het in dichtvorm kort omschreven. Woorden, gedachten, ze leven weer in mijn hoofd. Was het voorheen vooral gepieker, is het nu creativiteit dat zin mijn hoofd omgaat. 

Naast mijn 365 dagen project heb ik natuurlijk mijn eigen blog en ik wil op beide sites iets anders schrijven. Dus bedacht ik mij gisteravond ergens dat ik het 365 dagen ot een 365 momenten project ga maken. Ik ga per dag een moment van de dag beschrijven. Dit kunnen allerlei momenten zijn, maar ik wil de bijzondere momenten gaan beschrijven. 

Momenten van dankbaarbeid. Maar het kunnen net zo goed leerzame momenten worden. Ik ga er nog geen voorspelling over doen, ik ga het ervaren. Ik ga er wel van uit dat het maakt dat ik de dagen bewuster ervaar, dat ik daardoor het knopje automatishce piloot kan uitzetten. 

Gister zijn we met onze jongste naar het strand geweest. Toen ik gister in bed lag was ik mij bewust van zo’n bijzonder momentje. Ik had een kleedje uitgespreid op het zand voor mij en mijn man om op te zitten. Na een tijdje kwam onze jongste tussen ons in liggen. Hij lag met zijn gezicht naar mij toe en we hebben gewoon even lekker gekletst. Hij kan dan zo verliefd kijken, en zei tegen mij, ik vind jou echt zo lief. Het waren niet zo zeer de woorden die hij sprak, maar gewoon het moment van met zijn drieën op het kleedje liggen. Deze momenten zijn zeldzaam en dat maakte het tot een bijzonder mooi moment.

Hier was ik mij gisteravond van bewust en daar uit ontstond het idee voor mijn project.

Dit was even een voorproefje. Vanaf vanavond gaat mijn project officieel van start.

 

Groet van mij

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.