185. Sterrenregen

Inmiddels mag ik mij al een paar maanden een Ster noemen van Ster Uitvaartplanners. Samen met mijn franchisegevers John en Erik ben ik druk bezig om in het Noorden Ster uit te rollen. Het duurt niet lang meer en dan heb ik mijn brochures, mijn foto’s en kan ik aan de slag om Ster Uitvaartplanners Groningen een gezicht te geven. Ik kan niet wachten tot ik mijn eigen Facebookpagina de lucht in kan gooien (waarvan ik hoop dat jullie die massaal zullen gaan liken en ik zou jullie ook willen vragen om deze straks te gaan delen, zodat ik in het Noorden zichtbaar word).

Samen met Erik heb ik een dag een aantal mensen bezocht om afspraken mee te maken voor een vruchtbare samenwerking in de toekomst en we denken er zelfs over om een heuse beurs te gaan organiseren, maar daarover in een latere blog wellicht meer.

Naast dat John en Erik druk bezig zijn om mij goed op weg te helpen, hebben ze ook niet stil gezeten om Ster in korte tijd een landelijke dekking te kunnen geven. Ik als Ster nummer 1 word betrokken bij alle ontwikkelingen en in een aantal weken tijd krijg ik namen door van potentiële nieuwe Ster collega’s. Ik word zelfs een aantal keren gebeld door dames die graag mijn verhaal willen horen hoe en waarom ik de stap heb gezet om me bij Ster Uitvaartplanners aan te sluiten. Mijn duidelijke beweegreden daarvoor kun je vinden in mijn introductie op onze internetpagina www.ster-uitvaart.nl.

Op donderdag 1 september is het zover. Dan vindt de eerste ontmoeting plaats tussen alle nieuwe franchisenemers van Ster. Vooralsnog zijn het allemaal dames en ik wil heel graag Lisette, Eva, Desley, Stefani en de zusjes Yvonne en Jeanette van harte welkom heten binnen de nieuwbakken Ster familie.

We worden verwelkomd in het prachtige restaurant Bij Qunis, wat meteen de achtergrond wordt van onze fotoshoot. Fotografe Henriëtte is gekomen om ons allemaal vast te leggen op de gevoelige plaat in dezelfde Ster huisstijl, zodat we straks een eenduidige uitstraling krijgen op de website.

Samen gaan we de schouders eronder zetten om van Ster Uitvaarplanners een succesvolle organisatie te maken. De eerste ontmoeting met elkaar is informeel, gezellig en ongedwongen.

Hoewel ik zelf altijd heel punctueel ben wat tijd betreft, kom ik ruim een half uur te laat op de afgesproken plek. Ik was echt ruim op tijd van huis vertrokken, maar had wel drie keer in de file gestaan. Eerst bij Lelystad in verband met een groep ganzen op de snelweg. Vervolgens voor Muiden vanwege een kapotte auto op de linker rijbaan en uiteindelijk vlak voor Amsterdam vanwege een aanrijding vlak voor mij. De aanhouder wint en uiteindelijk kom ik er wel.

Gelukkig waren mijn nieuwe collega’s wel allemaal op tijd en van hen werden vast de portretfoto’s gemaakt. In de tussentijd kan ik zelf even acclimatiseren en genieten van een kopje cappuccino. Aan het eind gaan we met ons allen op de foto. Het is prachtig weer, dus behalve binnen wordt er ook buiten in het zonnetje een mooie groepsfoto gemaakt.

We sluiten de dag af met een heerlijke lunch die ons wordt aangeboden door onze trotse John en Erik. Buiten op het terras aan het water staat een prachtige tafel voor ons gedekt en het eten smaakt heerlijk. Nu kunnen we even ontspannen, want dat op de foto gaan is voor ons allemaal stuk voor stuk toch wel een kleine opgave. Tijdens de lunch komen we lekker los en we proosten op onze komende succesvolle en vooral leuke samenwerking. We hebben al een aantal leuke dingen in het verschiet als nieuwbakken Ster collega’s. Over enkele weken bezoeken we gezamenlijk de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem en in oktober gaan we gezellig golfen op de Funeral Open 2016.

Het is een mooi begin van een prachtige periode voor ons allemaal.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.