317|365 ‘nieuwe agenda’ Yv

Dit jaar begin ik met een zakelijke-/privé agenda. Ongekunsteld combineren met een baan en een huishouden. De agenda is al aardig ingepland, fijne vrijdag avond alleen op de bank. Het zal mij benieuwen met welke projecten deze gevuld wordt en welke nieuwe opdrachten er straks in zullen staan.
Fijn weekend te hebben, niet fit, lekker onder de wol en een gezellig, chill weekend voor de boeg. Fijn weekend allemaal. Lyvs♡

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.