Shoot Pink Every Day 2015-2016

Door alle hectiek en vervelende omstandigheden heb ik helemaal niet leuk (met trots) mijn pink project kunnen afronden. Een project wat een jaar had moeten duren maar waar ik precies 2 jaar over gedaan heb. Het project heeft me uiteindelijk veel meer gegeven als wat in eerste instantie mijn hoop was. Het leukste van mijn project vond ik mijn Matroesjka’s die ik had gekocht om ze in te zetten op inspiratieloze pink dagen. Deze poppetjes zijn een soort vriendjes van mij geworden en ik vind ze zo leuk dat ik besloten heb om daar mee door te gaan. Ze zullen ook mooi passen in mijn nieuwe project, Potje Geluk want aan bijna aan alle foto’s met de Matroesjka’s hangt een mooie herinnering…..
Mijn allerleukste ontmoeting/ervaring tijdens mijn project was absoluut met Pino en haar super gave roze Kever!
Iedereen bedankt voor het volgen, aanmoedigen en de vele tips die ik van jullie heb gekregen, zonder jullie was ik nooit zo ver gekomen!

 

15966491 1331094876952968 423837766 o
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Ursula zegt

    Heerlijk project Just Pink…. Ik geniet ervan

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.