Challenge

kijk je rijk 2 ruzie

Momenteel kun je op facebook met een fotochallenge meedoen. Het project duurt een week en heet Kijk je rijk. Het is de bedoeling dat je gewone dingen om je heen op een bijzondere manier bekijkt. Waarom ik nou precies mee wilde doen weet ik niet meer want ik ben helemaal geen fotograaf. Aan de andere kant schrijf ik het liefst over gewone dingen waar je soms zomaar snel aan voorbij gaat.

De opdracht van vandaag: fotografeer je tandenborstel. De meeste deelnemers komen met fantastische foto’s met speciale belichtingen, aparte invalshoeken en daar worden vervolgens ingewikkelde fotoshopprogramma’s op losgelaten. Ik zie dat dan niet….ik zie overal een verhaal in 😉

Van daar deze foto met de tekst: deze twee hebben duidelijk ruzie, waarschijnlijk over het dopje van de tandpasta!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Mip zegt

    Haha! 🙂

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.