Sunday 26th

Vandaag is het niks moet, alles mag dag (geldt alleen voor mij, de rest weet van niks)

 

Doordat ik niks moet, doe ik van alles…nou jaaaaah, ik lijk wel in de peuterfase te zijn beland.

 

Niet vreemd, gezien de laatste therapie die ik volgde.

Wel weer een bijzondere constatering.

 

De overontwikkelde ouder en volwassene in mij, hebben mijn innerlijke kind volledig overschaduwd en geen ruimte gegeven om te groeien. Van helen naar groeien, daar zijn die vijf jaar dus voor geweest…overdenken, herbeleven, pijn voelen, rouwen, helen…en dan nu groeien? Hoop ik…

Goed nieuws dus…

Laat mij maar even peuteren dan, alvast sorry als ik ongenuanceerd iets of iemand stom vind….het gaat wel weer over.

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.