Boek: Rimpels door Esther Hagen

Ze zijn markant, hebben prachtige rimpels, zijn aandoenlijk en hebben onwijs veel humor.
De Engelse Bulldog, je bent liefhebber of helemaal niet.Als je veel lacht krijg je mooie rimpels. Ik lach al ruim 20 jaar om deze heerlijke honden. Hun verhalen hebben nu een definitief onderdak gekregen in dit boek. Een boek met een lach en een traan. Een boek bomvol herinneringen.Dierenarts Walter Strikkers schreef een stuk met mij mee over de medische kant van de Engelse Bulldog.

Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 210mm x 210mm
Aantal pagina’s : 68
Uitgeverij : Esther Hagen
ISBN : 9789082690507
Datum publicatie : 04-2017

Prijs: € 18,50

Bestellen: http://www.boekenbestellen.nl/boek/rimpels/21606

Project van Estherhttps://www.365dagenproject.nl/author/estherhagen/
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.