Wat vond jij van mijn quote gisteren? blog 2

Lieve lezer,

Ik vond m best leuk gevonden…

“als de nacht niet goed wordt geslapen, wordt de dag niet goed geleefd”

Dan komt het moment dat ik vandaag ontwaak…. Erg goed geslapen en totaal plurp opgestaan…  Blijkt  dat ik nog meer stapjes terug mag zetten in mijn herstel. Vooral in mijn koppie dan, die de dag goed leven ‘ iets’ anders ziet  dan waar ik nu tot in staat ben. Dus is het misschien nu toch al tijd om aan mijn stapel boeken die ik heb liggen te beginnen. Evenals mijn boek schrijven waar ik een paar maand terug aan begonnen ben. Ook dat zijn bezigheden die de dag goed leefbaar maken. Zegt mijn relativerend vermogen dan.

Niks moeten en alles mogen, hoe heerlijk lijkt dat als je midden in je werkend leven staat met alle sociale bezigheden daaromheen. Totdat je niks mag en moet rusten…

Een lesje ‘ doe wat je kan doen en doe dat met plezier ‘ en de verder pfoefhhh… Laat het los.. Zoals Lennette van Dongen zo mooi kan zeggen!

En zoals ik zelf altijd zeg:

” het is niet wat je overkomt, maar hoe je ermee omgaat”

Hoog tijd mijn bedje op te zoeken en morgen te gaan doen wat ik kan en niet wat ik vind dat ik zou moeten doen😜 .

Voor nu welterusten en morgen gezond weer op.

Harte Groet,

Jacqueline

 

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 1. 365dagenproject zegt

  Ik vind je quote mooi en zeker ook waar.
  (Al kunnen HPS-ers/ kinderen ook overprikkeld raken na een drukke dag, waardoor slapen juist even niet lukt totdat t hoofd weer een beetje op ‘orde’ (leeg) raakt.)

  Sterkte met je herstel, succes met ‘het beste ervan maken’. Proberen iets goeds te halen uit iets wat niet goed/ fijn voelt <3
  Benieuwd naar je volgende blogs!

  1. Jacqueline Reijrink zegt

   Dank je wel voor je positieve woorden, ik ga er zeker veel goeds uit halen…Lees maar verder 😉

 2. Guus Norden zegt

  Fijn jouw blog te lezen en die mooie quote!, Jacqueline. Schrijven kan zo vol van waarde zijn, zowel voor lichaam als geest. Het zal je ongetwijfeld verrijken met meer inzichten. Het voelt bij mij ook heel fijn, dat je bent begonnen met deze blog en bezig bent met een boek, zoals je schrijft. Succes, bijzonder mens.

  1. Jacqueline Reijrink zegt

   Dank je wel lief mens! Het gaat mij zeer zeker verrijken!

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.