De klankbordspecialist. (dag 6 van 365)

Lieve lezer,

Wie weet al wat het betekend?

Je kunt er van alles van maken of bij verzinnen. Toch is er voor mij maar één echte specialist in klankborden. (Zo.. gelijk even een werkwoord van gemaakt!)  Deze specialist is er één met het hart en verstand op de goede plaats. Kennis op velerlei gebieden, door studie, werkervaring, levenservaring en de nodige handige bronnen voor hulp en ondersteuning.

Dat kunnen zoveel mensen zijn, hoor ik je denken. Tuurlijk zijn er rondom mij verschillende lieve mensen van onschatbare waarde,waar ik heerlijk tegen aan kan praten, zeuren en mauwen. Dierbaren , een buufke en al wat dies meer zij .

Toch noem ik deze man ( ja, we komen al verder..) een specialist.

Als ik het woord ontleed kom ik tot het volgende;

KLANK  staat voor de kleur die hij zijn woorden en daden geeft, waardoor hoe donker gestemd ik bij hem arriveer, ik er altijd met een pallet vol kleuren vandaan kom.

BORD staat voor een bord wat hij voor zich heeft staan en waar echt alles op gegooid kan en mag worden en  waar hij ook de meest uitéénlopende wegwijzers van weet te maken.

SPECIALIST staat voor professionaliteit, die na zoveel jaar nog steeds puur zuiver is.

Dat is voor mij de enige echte klankbordspecialist, van onschatbare waarde en alle aandacht waard op dag 6 van mijn 365 dagen project.

Harte Groet,

Jacqueline

 

 

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.