#80/365 Hoe hygiënisch werkt jouw pedicure? -Voeture-

Hoewel ik van de natuurlijke nagel hou, vind ik op zijn tijd een (gel)lak op vinger- en teennagels ook wat hebben. Het is nGellaket even wat verzorgder. Zeker wanneer het zonnetje schijnt en de open schoenen aangaan, ziet het er vrolijk uit.

Helaas zie ik vaak mooie verzorgde nagels, maar wanneer men voorbij loopt springen de kloven in het zicht. Zo jammer en zo niet nodig. Laat je voorlichten, want je kunt het zelf heel goed bijhouden.

Wanneer in mijn praktijk nagels worden gelakt, wordt het product overgegoten in een dappendish (glazen potje) en met een wegwerp penseeltje aangebracht en na de behandeling weggegooid. Zo ben je er zeker van dat het kwastje en product alleen jouw nagels aanraakt. Wanneer er gekozen wordt voor een nagellak i.p.v. een gellak, wordt zelfs de gekozen kleur meegegeven, zodat het potje nagellak niet bij een ander wordt gebruikt. Zo wordt het overbrengen van een schimmel van een andere nagel uitgesloten.

Hoe hygiënisch werkt jouw pedicure?

Een hartelijke 365dagen groet,

Esther Verdonk
(sport) medisch pedicure
www.voeture.nl

logo Voeture
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.