Mijnleven #344/365

Geloof mij het was een hele zware klus. Mijn leven leven ging niet over rozen, maar wat zou ik het graag nog eens overdoen vanaf het moment dat ik Leo ontmoet heb en dan zoals ik nu ben. Gewoon een gelukkig mens. Misschien waren mijn klachten dan niet zo verergert. Wat zou het geluk in het leven samen met hem ervan af gespat hebben. Geen energie in mensen stoppen die niet weten waar ze over praten of het altijd beter voor mij weten. En al helemaal niet uitleggen wat ik voel of doormaak laat staan voelen wat ik meegemaakt heb uit mijn leven. Niet wachten op vooroordelen. Leo ziet, weet en voelt genoeg als partner om te leven met mij. Hij verdient het geluk. Ik ging zo lekker de afgelopen maand minimale pijn. De weersverandering gooit er roet in. Ik ben deze week weer begonnen met yoga. Thuis iedere dag voor het naar bed gaan en net uit bed komen met YouTube ging zo lekker tot gisteren. Sinds ons mam in januari ziek werd en mijn operatie nadien deed ik eigenlijk niets meer. Mijn werk bij Amarant daar ging het tot een maand geleden niet zonder pijn. Nu ik goed op mijn houding let, het mooie weer heb ik wel geteld een mnd vrijwel pijnvrij gewerkt. Ik start deze week mijn yoga thuis met YouTube heerlijk de oefeningen doen en het is weer terug. Het gehele onderstel doet mij pijn en vooral mijn onderrug het heupgewricht. Beroerd snotkop misselijk hoofdpijn en zweten heel veel zweten Kutzooi…. Wat is wijsheid doorgaan of rustgeven….sporten is gezond voor velen. Het is niet te snappen tot je in deze schoenen en in mijn leven stapt.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Mirjam zegt

    Wat een mooie liefde tussen jou en Leo ♡
    Sterkte met je lijf. Hoop dat je snel weer verbeterd

  2. Ursula zegt

    Wat een lieve reactie, dank je wel

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.