Oh ja… van Oud naar Nieuw – update

Hebben jullie dat ook? Dat je met de komst van de nieuwe site je eigen project weer eens doorloopt en bekijkt?

  • Oh ja…dat is ook zo: ik werkte met weekthema’s.
  • Oh ja… dat was inderdaad een mooi kunstwerk!
  • Oh ja… in deze periode zat ik er aardig doorheen: inspiratieloos!
  • En WAUW, afgerond! Dat voelde echt wel goed!

En natuurlijk ook de projecten van anderen! Ik heb eigenlijk iedereen wel gevolgd. Sommige periodes iets meer, soms iets minder. Soms vraagt het leven even andere dingen van je.

Mijn eerste project was in 2012, en na een paar maanden nam ik de site over van Sanne. Toen had ik al wilde plannen met de site, maar eigenlijk kwam ik handen en voeten te kort met een gezin met kleine kinderen. En nu heb ik (stiekem) een tweede project afgerond en is er gewoon deze nieuwe site. Ik ben blij en super trots! Mag wel hé?!

Hierbij een update over het proces van de Oude site naar de Nieuwe site.

Onlangs uitgevoerd:

De nieuwe site draait al even en we halen mooie scores als het gaat om bezoekersaantallen en aantal pagina’s die dagelijks bekeken worden. Een project was niet automatisch meeverhuisd door een ‘hick-up’ en is handmatig overgezet, ook zijn nu de introductieteksten behorende bij de profielen overgezet.

En je hebt het vast gezien: de eerste producten van 365bloggers staan in de shop. Dit aantal zal de komende tijd nog wel groeien. Ook ben ik wat ideetjes aan het uitwerken voor producten die ik vanuit 365dagen wil aanbieden: nog even geduld…

Heb jij ook product(en) of diensten die in de lijn liggen van jouw afgeronde project en wil je deze ook terug zien in de shop op de site? Stuur me dan even een bericht: Mirjam@365dagenproject.nl

Komende acties:

Ondertussen wordt er ook nog steeds gewerkt aan de site, zo zal binnenkort weer een pagina ‘Gehaald’ (Eregalerij) worden toegevoegd aan de site, waar je alle behaalde projecten in 1 overzicht kunt vinden.

Verder wordt er nog een nieuwsbrief ontwikkeld.

Wat kun je zelf doen:

Staat er bij jouw profiel geen profielfoto? Dan wil ik je vragen om in te loggen en deze zelf (opnieuw) toe te voegen. Weet je je inloggegevens niet meer, stuur me dan een bericht: mirjam@365dagenproject.nl.

 

Alvast bedankt!
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.