Dag hoeveel?

CLtvyWFWUAAZGnu

Hallo!

Dat is lang geleden…zoveel gebeurd en allemaal niet opgeschreven.

Het werd maar steeds persoonlijker, die blogjes van mij. En dat wilde ik niet langer…

In de tussentijd holde mijn gezondheid achteruit. En juist daar wilde ik over bloggen. Alles wat ik me voornam, lukte niet. Sterker nog, er lukte steeds minder.

Er is gelukkig een diagnose en dat verklaart alles. De behandeling is gestart, waarschijnlijk een operatie in het vooruitzicht. Allemaal niet ernstig, maar ernstig genoeg om eindelijk te kunnen zeggen, het lag niet aan wilskracht of inzet. Mijn lichaam wilde niet, kon niet, was aan het overleven.

 

Vanaf nu blog ik als ik energie en zin heb. De 365 maak ik vol, maar op eigen tijd en gelegenheid…

En of het over gezondheid en voeding zal gaan…dat laat ik nog even in het midden

 

X
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.