Brake down these walls…

026ec03dca23ad50fbf92fc9fd240c32--comfort-zone-quotes-get-out-of-your-tear-down-this-wall

Een mooie spreuk en voor nu van toepassing.

Persoonlijke groei is voor mij altijd van levensbelang geweest, klinkt zwaar…maar je leeft toch om te leren.

En om te zijn. Er zijn, je ruimte innemen, doodeng allemaal.

Daar dan in doorschieten, teveel ruimte innemen om te redden wat er te redden valt, terwijl het redden op zich niet eens nodig blijkt te zijn. Controle, obsessief vasthouden aan dat wat niet meer bij je hoort, niet durven loslaten, grote thema’s…

We krijgen er allemaal mee te maken; de één wil niet zien, niet kijken, niet leren en staat stil, de ander wordt door schade en schande wijs, weer een ander put kracht uit alles en omarmt de levenslessen als voeding voor persoonlijke groei….zonder pijn, geen groei

 

Dus laat maar komen, wat er komt, ik pel af wat ballast is en maak ruimte voor dat wat heelt…

X

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.