Weekly 365-1

Weekly! Een wekelijkse blog over 365 en andere dingen die me bezig houden. Ik moet nog even kijken wat de meest handige dag is om deze te schrijven.

Deze week begon onze zomervakantie. De kinderen en ik hebben (om en nabij) 6 weken vrij. Super de Luxe! Manlief sluit later aan.

Ik heb altijd wilde plannen en een flinke actielijst voor in de vakantie. Tijd voor andere dingen dan werk, volleybal en nog meer volleybal. Ons gezin en 365 gaan in de vakantie gewoon door, maar zonder strak ritme en met ‘Manana’ gevoel.

Mijn actielijst bestaat onder andere uit:

  • laatste dingetjes voor de nieuwe 365 site (oa nieuwsbrief)
  • Het verhuizen van onze jongste dochter van de ene naar de andere kamer
  • Grote schoonmaak in huis!
  • Marktplaats Sale (ik ben al lagere tijd bezig met het flink opruimen van onnodige spullen, of beter: ‘ontspullen’, ook de kids doen goed mee!)
  • Minimaal 2 x bios, 1 x pretpark, 1 x dierentuin en klimmen bij de klimschool met het hele gezin. Dit is een overblijfsel van ons ‘Samen 100’ feestje wat we onlangs hebben gehouden.
  • Hardlopen, samen met mijn buurvrouw: in conditie komen voor het volgende volleybal seizoen, want ik ga voor het eerst in (ik denk wel bijna) 20 jaar weer competitie spelen
  • 1 x per week paardrijden, al ligt dit na vandaag 3 weken stil omdat de paarden kunnen genieten van een welverdiende vakantie
  • Pianoles ligt ook even stil, maar oefenen blijft ook nu een must
  • We hebben een groentetuin en met dit weer (veel regen en zon) knalt alles de grond uit. Bijhouden dus en ook het inmaken/ invriezen van groenten is nodig in de vakantie
  • De laatste week van de vakantie is het bij ons in het dorp jeugdland en ik zit (met een heleboel anderen) in de organisatie, laatste puntjes op de i, en ga ik de (drukke) week überhaupt ‘overleven’?

En ik geniet er volop van! Het zijn ook dingen die ik graag doe, met uitzondering van schoonmaken en hardlopen, maar beiden geven wel een voldaan gevoel en hardlopen is daarnaast ook nog gezellig.

En sinds afgelopen zaterdag heb ik er nog een belangrijke taak bij gekregen: het opvoeden van 2 kittens: Flame en Pip. Vooral onze bank moet het ontgelden. Gelukkig heb ik goede hulp van mijn dochters.

Pip en Flame zijn nu 10 weken oud en het is prachtig om te zien hoe ze samen spelen en donderjagen. s Avonds als we TV zitten te kijken, merk ik dat ik er niets van mee krijg. Ik kijk alleen maar naar die 2 prachtige kleine mormeltjes die rond-racen en spelen. Eigen karaktertjes en behoeften. Mooi om te zien en ervaren. En na al het spelen worden ze moe en liggen ze als Yin en Yang te slapen.

<3

Mirjam
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.