Mijnleven 2/2

Deze zondag start grijs, met mijn 2 mannen heerlijk samen aan het ontbijt daarna luieren en nog naar de Tilburgse kermis gereden, regende even hard en daarna werd het zonnig. Op de terugweg geniet ik van het groen, de blauwe lucht en de witte wolken terwijl ik met mijn jongste zoon afspreek om zijn vakantie naar Barcelona te regelen. 😂
Deze zondag start grijs, met mijn 2 mannen heerlijk samen aan het ontbijt daarna luieren en nog naar de Tilburgse kermis gereden, regende even hard en daarna werd het zonnig. Op de terugweg geniet ik van het groen, de blauwe lucht en de witte wolken terwijl ik met mijn jongste zoon afspreek om zijn korte vakantie naar Barcelona te regelen. 😂 Hij 19, gaat voor het eerst vliegen! Superleuk…..0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.