Naivety…

fe9ea51567b5dc466073d4a0b530125a--naive-quotes-random-quotes

Laat mij maar lekker loyaal zijn aan dat waar ik gelukkig van word, mijn neus kan inmiddels wat hebben.

Als je die al zo vaak gestoten hebt, zou je misschien wat voorzichtiger kunnen worden, een beetje minder naïef…

Iets niet doen uit angst, maakt dat je kansen mist, naast essentiële leermomenten grijpt, verder kabbelend in je voorgestructureerde bestaan.

Uiteindelijk altijd nog die kinderlijke naïviteit, de drang naar het vinden van iets moois, iets wat voedt, me rijker in mijn emotionele zijn maakt, die me mijn leven en mijn bestaan zinvol en bijzonder maakt, uiteindelijk mijn neus doet stoten…deed het zeer? Mooi! Waar liet je je verstand achter en liet je je gevoel je meevoeren naar onbekende afgronden? Voel! Reflecteer! Leer! Sta op! En loop verder….
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.