Tranen 29/365

Nadat de energie ging stromen, kwamen ook de tranen. Het bleef maar stromen, niet tegen te houden. Alsof het grote schoonmaak was. Zo voelt het ook een beetje.

Helaas kwam de uitbarsting op mijn werk, waar ik me al ongemakkelijk voel. Het komt nu pas goed binnen dat ik me niet gelukkig voel in het werk dat ik doe. Ik zit niet op de goede plek. Voel me zelfs bij tijden onveilig. Klinkt heftig, zo is het niet helemaal.

Als ik in een hokje gestopt zou worden zou ik in het hokje hooggevoelig passen. Ik hou niet van hokjes, gevoelig ben ik zeer zeker. Op mijn huilbui terug te komen, het was zoals het was en gelukkig was er een lieve collega met een luisterend oor.

  • Als ik zo teug lees, komt het over als een chaotisch rommeltje. Wat ik precies bedoel kan ik nog niet goed verwoorden merk ik. Het is zoals het is. Voorlopig laat ik het maar stromen, op welke manier dan ook. 96c0079666c672627c68ed6b39bcee880

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Geluksplukster zegt

    Komt het wel goed over, ik twijfel soms zo?

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.