Alweer de 30e 30/ 365

Alweer het 30e stukje is dit. Even de balans opmaken: in deze tijd ben ik ruim twee kilo lichter geworden. Niet snoepen, veel water drinken en elke dag bewegen.

Wandelen doe ik  elke dag, ruim drie kwartier. Ik merk dat het mijn hoofd leeg maakt, bewegen gaat steeds beter. Bijkomend voordeel is dat mijn lief mee gaat. We hebben gesprekken die we anders op de bank niet hebben.

Mijn grenzen aangeven kan beter. Ik neem wel mijn rust en doe zoveel mogelijk dingen die ik leuk vind.

Wat werk betreft, ik werk aan de mogelijke toekomst door straks examen te doen en ik bekijk mijn kansen om eventueel voor mezelf te beginnen.  Mijn huidige werk, daar moet ik echt wat mee. Ik doe nu iets wat niet meer past en heb daar last van. Misschien toch eens praten met mijn leidinggevende….

Dit gaat op een dagboek lijken. Dagboek van een geluksplukster. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe het volgend jaar, om deze tijd met me gaat.d0009ba262f7b1087b5dfdfc8f83dec1
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.