Mantelzorgen 31/365

Sinds enkele jaren zijn we mantelzorger voor mijn schoonmoeder. Raar woord vind ik het, ik vind zorgen voor familie heel gewoon. Ik weet uit professionele ervaring dat het niet zo is, dat is weer een andere kant.

Mijn schoonmoeder is naast hart en long patiënt ook 82 jaar en heeft alle kwalen die bij haar leeftijd horen. Mijn lief is enig zoon en de zorg komt op onze schouders.

Wij doen ons uiterste best om te zorgen, klussen, boodschappen en alles wat er bij komt kijken. Het is zwaar en zal steeds zwaarder worden.

Een keer in de maand spreek ik met een vriendin af om iets leuks te doen. Naar een andere stad, winkelen, evenementen bezoeken, bijkletsen. Heerlijk! Vandaag is zo’n dag en ik heb er zin in!

e11ed4ebc92a4e00ce8c9e5047ea8305
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.