Mijnleven 2/17

De best Day of my week! Deze zonnige zondag vol energie samen ontvangen ontbijten, douchen, in de zon genoten van mijn boek 'Het Luxor Resort' daarna in Den Bosch terassen, bezoek aan onze zoon zijn vriendin en ons kleindochter om vervolgens binnendoor naar huis te rijden en te genieten van de landerijen. Nu lekker snaaien. Fijne zondagavond nog tegoed. 😂
De best Day of my week! Mijn temperatuur 23°c. Deze zonnige zondag vol energie samen ontbijten, daarna douchen, jurkje aan, in de zon genoten van mijn boek ‘Het Luxor Resort’ wat als je vakantieliefde je misleidt? daarna in het drukke Den Bosch terassen, bezoek in Berlicum aan onze zoon zijn vriendin en ons kleindochter om vervolgens binnendoor via Vught Udenhout Loon op Zand de Moer naar huis te rijden en te genieten van de landerijen en de dieren. Nu lekker snaaien. Fijne zondagavond nog tegoed. 😂0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.