Weekly 365-7 Resumerend

De laatste dagen van de vakantie heb ik vaak frisse tegenzin en weemoedige gevoelens. Afscheid nemen van de vakantie doet vaak een beetje pijn. En ik mag niet klagen. 6 weken lang vrij zijn! Wie kan dat nou zeggen? Maar de vrijheid,  leuke uitstapjes en veel gezelligheid zijn moeilijk op te geven. Maar dit jaar had ik hier geen last van. Sterker nog: ik had veel zin om weer te beginnen en ons gezinsritme in te stappen!

Als ik kijk naar mijn actielijst aan het begin van de zomer (https://www.365dagenproject.nl/2017/07/27/weekly-365-1/)  ben ik op hoofdlijnen eigenlijk ook nog productief geweest, al staat er zeker nog het eea ‘open’ om op te pakken.

 • laatste dingetjes voor de nieuwe 365 site (oa nieuwsbrief): dit moet ik nog oppakken, maar ik heb zeker wel van alles voor de site gedaan
 • Het verhuizen van onze jongste dochter van de ene naar de andere kamer: nog opzoek naar een goede kast voor haar speelgoed en de gordijnen komen over 1 of 2 weken. Dan is het klaar.
 • Grote schoonmaak in huis! De eerste 3 weken ging dit goed. Alleen die grote sop-beurt van de zolder, daar is het nog niet van gekomen
 • Marktplaats Sale (ik ben al lagere tijd bezig met het flink opruimen van onnodige spullen, of beter: ‘ontspullen’, ook de kids doen goed mee!): Heel veel weg gedaan en verkocht. Goed bezig!
 • Minimaal 2 x bios, 1 x pretpark, 1 x dierentuin en klimmen bij de klimschool met het hele gezin. Dit is een overblijfsel van ons ‘Samen 100’ feestje wat we onlangs hebben gehouden. Genoeg leuke dingen gedaan, ook dingen die hier niet tussen staan (zwembad, aardbeienplukken, strandje, Vreugdehoeve etc) . Klimmen en nog een keer bios houden we nog even te goed.
 • Hardlopen, samen met mijn buurvrouw: in conditie komen voor het volgende volleybal seizoen, want ik ga voor het eerst in (ik denk wel bijna) 20 jaar weer competitie spelen. Blij mee! Al vrij snel het hele rondje ‘gehaald’ en zelfs nog een groter rondje!
 • 1 x per week paardrijden, al ligt dit na vandaag 3 weken stil omdat de paarden kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Niet meer opgepakt na de 3 weken vakantie van de paarden. Maar is voor nu goed zo.
 • Pianoles ligt ook even stil, maar oefenen blijft ook nu een must. Goed geoefend, afhankelijk van de tijd. Alleen de laatste week geen tijd meer voor ivm jeugdland.
 • We hebben een groentetuin en met dit weer (veel regen en zon) knalt alles de grond uit. Bijhouden dus en ook het inmaken/ invriezen van groenten is nodig in de vakantie. Tuin staat er redelijk bij en al veel eten ingemaakt
 • De laatste week van de vakantie is het bij ons in het dorp jeugdland en ik zit (met een heleboel anderen) in de organisatie, laatste puntjes op de i, en ga ik de (drukke) week überhaupt ‘overleven’? Klaar en tevreden.

Zo wie zo tevreden over deze vakantie, ondanks dat we niet weg zijn geweest. Pip en Flame (de kittens) zijn flink gegroeid en ontzettend gezellig.

Voor de komende weken geen actielijsten, al zal ik genoeg doen. Gewoon het ritme in, dat is vaak al druk genoeg!

 

Actielijst deze week

 • 365: Pinterest en Instagram voorzichtig opgepakt met de 365 quotes. Nog niet helemaal bedacht in welke vorm ik dit ga gieten. Nieuwe printer aangeschaft omdat ik hier wat plannetjes mee heb. Weer een nieuwe ‘quote 365’ gemaakt.
 • Pianospelen:eerste les weer opgepakt, en dit na anderhalve week niet gespeeld te hebben.
 • Marktplaats: weer een paar dingen verkocht. Voor het eerst iets met Kiala verzonden
 • Hardlopen: 1 x met weer een ‘persoonlijk record’ aldus de hardloop app. Volleybal is ook weer begonnen dus zal wel 1 x per week worden, de komende tijd
 • Groentetuin: 1 x geweest voor het oogsten van tomaten en sla en courgettes. Verder niet geweest deze week.
 • Jeugdland: wat vrolijk na-gepruttel op de groepsapp, het vastleggen van een datum om met z’n allen af te sluiten en uit eten te gaan

En verder

 • Uit eten met z’n vieren bij de Vreugdehoeve, kletsen met de eigenaar en zijn dochter
 • Manlief naar begrafenis van Johan van der Veen met oud teamgenoot. Ondanks… heel gezellig koffie drinken en lunchen
 • Barbequen bij Buuf en haar familie, gezellig!
 • Feestje van dochter van vriendin, mooie mensen en gesprekken en alweer BBQ aan (en ander lekker eten)
 • Feestje van dochter van buren, gesprek over ‘stempels’ bij kinderen, gezelligheid en lekkere hapjes
 • Start van school, overblijf en werk! Eigenlijk weer fijn: we gaan het ritme weer in
 • Werkplek thuis schoongemaakt en opnieuw ingericht
 • luizenpluizen op school
 • Voorbereiding eerste volleybal trainingen: de puntjes op de i, berichtjes en appjes over communicatie, hoeveel hulptrainers etc. Het maken van de eerste trainingen voor deze week. We gaan weer beginnen!!0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.