365 dagen in het nieuws

365 dagen projecten blijven populair!

Zo is Marnix precies een jaar lang zijn straat niet uit geweest. Wat hem dat heeft opgeleverd kun je zien in het volgende fragment van HartvanNederland.

Daarnaast berichtte Linda Nieuws over Hugo die negen jaar lang (!) elke dag een selfie maakte met precies dezelfde uitdrukking op zijn gezicht. Ik vond het vooral leuk om de omgeving te bekijken en ik weet niet zeker of ik het goed heb gezien, maar volgens mij ligt hij op 1 foto naakt op bed. Zien jullie het ook?! De laatste foto in het filmpje is het leukste!

En afgelopen zondagochtend vroeg lag ik relaxed in bed wat TV te kijken. Naar een documentaire over Katy Perry. Deze  film is uit 2012 en gaat over haar bijzondere en christelijke opvoeding, over de doelen die ze zichzelf stelt, de teksten die ze schrijft en ook over hoeveel ze van zichzelf vergt. Tomeloze energie lijkt het, die ondertussen roofbouw blijkt te zijn. Uitgeput huilen en tóch weer het podium op. Haar huwelijk wat eindigt… Katy is precies 365 dagen gevolgd voor deze documentaire. En ondanks alles blijft ze positief: “Sparkle & Be the light.” De trailer van de film kun je hieronder bekijken.

 

 
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.