Weekly 365 -9 herfst en ritme

En met het eindigen van de zomervakantie, is de herfst begonnen.

Wij slapen op zolder en ik ben afgelopen week een paar keer wakker geworden van de regen boven op onze houten balken. Ik hou van de herfst, de eikels en kastanjes, de kleur en geur van de natuur en het vriendelijke zonnetje.

Maar regen…

Bovenal merk ik dat ik fysiek moe ben. Dat hoofd van mij wil wel, maar het hernieuwde ritme moet mijn lijf nog even accepteren. Beide dochters gaan nu ook op vrijdagmiddag naar school, dus dat schept ruimte. Anderzijds ben ik 3 uur per week meer gaan werken dan vorig jaar (van 15 naar 18 uur) en ben ik 2 uur per week meer training gaan geven.

Tel daarbij op dat ik zelf weer actief (en fanatiek, sorry kan er niets aan doen) aan het sporten ben. Die 40 jaren beginnen toch wat te tellen. Aan de andere kant levert het volleyballen zoveel energie op. En het voelt het zo goed om dit weer te doen, samen met een fijne, positieve trainster en een heel leuk en gezellig en goed passend team! Zeker geluk verhogend, dit!

Maar de balans moet nog komen en ik merk dit ook aan mijn dochters. ’s Ochtend moet ik ze wakker maken en willen ze het liefste blijven liggen. Gelukkig hebben ze het beiden naar hun zin op school, op soms een moppertje na.

Over 4 en halve week is het alweer herfstvakantie en dat klinkt alweer zo dicht bij, dat het voelt, alsof de tijd weer vliegt! Tijd dus ook, om af en toe weer stil te gaan staan. Wierookje aan, kopje thee erbij en ff niks. Ondeugende Pip en Flame op schoot. Nu nog een herfstzonnetje, maar volgens mij word ik op mijn wenken bediend!

Deze week 365:

 • Concept artikel geschreven (interview) ligt nu voor de check
 • Nieuwe quote gemaakt en er heel veel uitgezocht
 • Afspraak gemaakt voor donderdag (Skype oid)
 • Wat mail contact ivm de site
 • Laatste puntjes op de i voor de nieuwe site en uitzoeken hoe de nieuwsbrief werkt (nog niet helemaal uitgeplozen, wordt vervolgd)
 • Bezig met het lezen van een boek over het realiseren van je dromen

En verder

 • Weer iets verkocht via MP
 • 5 uur training gegeven (incl voorbereiden trainingen), start van de volleybalschool
 • Zelf getraind en een 3-kamp gespeeld. Aanstaande zaterdag begint de competitie
 • Werken, uiteraard!
 • Piano les en geoefend
 • Naar een verjaardag geweest
 • Boodschappen, cadeautje opgehaald, de was gedaan en andere ‘ongein’
 • Lekker met manlief op de bank met wijntje en toastje
 • Ik denk dat ik wel 3 keer in bad heb gelegen deze week. Wat werkt dat heerlijk ontspannend voor de vermoeide spieren! <30

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.