Avonddienst 86/365


Vandaag heb ik avonddienst, iets wat bijna nooit voorkomt, alleen als het hoog nodig is. Voordeel is dat ik heerlijk uitgeslapen ben, was gedaan, gestreken, boodschappen gedaan. Iets wat ik op een gewone werkdag niet doe. Nadeel is dat ik vanacht slecht zal slapen en ik echt mijn rustmomenten moet pakken. Er moet immers nog wel gewerkt worden tot kwart voor negen.

Gelukkig heb ik morgen een vrije dag , met leuke dingen in de planning. Soms vind ik het jammer dat er zo weinig spontaan gaat. Iedereen heeft en leeft een eigen leven en het kan soms niet anders.

Nog een uurtje relaxen voor ik weer op de fiets zit nog even genieten.
0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.