Vriendinnen 87/ 365

Vanmorgen productief bezig geweest. Huis schoon, lipbalm gemaakt, zeepjes ingepakt, de ochtend vloog voorbij.

Daarna lunch met vriendinnen, we zien elkaar niet vaak en proberen contact te houden door af en toe te lunchen. Wat kan je daar blij van worden, hoe gaat het met iedereen, waar zijn ze mee bezig. Het is alsof we elkaar gisteren nog gezien hebben.

Na een laatste kop koffie gaat iedereen weer een eigen weg met de belofte om contact te houden. Wanneer dat zal zijn weten we nu nog niet, het zit wel goed met die vriendschap.

0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.