Weekly-16 Gelukkig hadden we de krukken nog

Jeetje wat een week ook weer.

Super moe na onze gewonnen wedstrijd van vorige week dinsdag, slecht geslapen en toch gewoon trainen. Huppekee, toen ging ík door m’n enkel. Oh wat voelde dat stom! M’n enkel is niet zo erg als bij manlief en gelukkig hadden we de krukken nog. Hij kon net weer lopen dus kon mijn trainingen aan de kids overnemen. Gelukkig herstel ik snel en loop ik alweer als een Kievit al moet ik nog niet de zijwaartse beweging maken waarmee ik er doorheen ging en is met name s avonds m’n enkel nog dik. De fysio denkt dat ik met 3 a 4 weken weer kan volleyballen. En ik reken vanaf het moment dat ik erdoor ging, dus nu nog 2 weken…

Donderdag avond ging ik door mn enkel, voor zaterdag had ik oppas geregeld en wilde ik als verrassing met Manlief uit eten gaan. Nu toch maar verklapt en ondanks onze enkels zijn we gewoon gegaan. Zalig gegeten! Heerlijk avondje uit, met mn pootje omhoog op een extra stoel…

Goede werkweek gehad, maar wel thuis: s maandags durfde ik het stuk naar Amsterdam in de auto nog niet aan. Op basis van de boeken die ik aan het lezen ben (zie eerdere weekly’s, maar ook wordt vervolgd) ben ik weer heel goed bezig met het structureren van mijn werkzaamheden en mijn taken per week. Verder ben ik flink aan het bijslapen.

Vandaag was het kinderfeestje van onze jongste dochter. Trampoline springen en springen en springen en springen. Na een uur moe-gesprongen en frietjes eten hebben we ook nog een uurtje gebowled. Super leuk en relaxed feestje. En de dame is verwend met mooie cadeautjes.

En nu lopen beide dames met lampionnen, Sint Maarten liedjes te zingen in het dorp. Samen met hun vriendjes. En pa en ma (manlief en ik) zitten samen thuis om de deur open te doen voor langs-komende-zingende kinderen. Heerlijk met de katten en een aan gestoken vuurtje in de openhaard.

365

  • weekly en quote
  • wat mailtjes
  • 3e boek bijna uit
  • interview afgenomen in Kampen
  • Mooi om te zien hoe het aantal bezoekers van de website per dag lekker aan het stijgen is (gemiddeld) met fijne uitschieters van ruim 11.000

En verder

  • Zie hierboven0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.